Tappara ja Ilves

Moro nääs!

Hyvin olen päässyt irti jääkiekosta. Ihan vaan Facebookista juuri huomasin eräiden kavereiden keskustelusta että pudotuspelit ovatkin jo alkaneet ja Ilves johtaa otteluvoitoin 3-2 Tapparaa. Eikös Tapparan pitänyt voittaa mestaruus? Keitähän muita siellä pelaa? Tai aivan sama, ei vaikuta elämääni mitenkään.

Sen sijaan katselin (tosin vasta ottelua seuraavana päivänä) kuinka jalkapallossa Barcelona tuli takaisin leikkiin mukaan jatkoajan viime sekunneilla tekemällä tarvittavan maalin pudottamalla vastustajansa PSG:n mahdottomalta tuntuvan takaa-ajon jälkeen oltuaan 4-0 tappiolla ensimmäisen osaottelun jälkeen! Se oli draamaa parhaimmillaan.

Mikä näissä joukkuelajeissa on sitten erilaista? No, ainakin jalkapallo on ilmavampaa, tavallaan kauniimpaa. Yhteistyön merkitys korostuu jalkapallossa enemmän kuin jääkiekossa, kuviot ovat onnistuessaan enemmän silmiä hiveleviä. Jalkapallossakin jotkut kuumakallet tosin potkivat jaloille pallon sijasta, mutta ei siinä kuitenkaan mailalla lyödä takaapäin päähän ja runtata laitaa vasten, kuten se eräskin anssi siinä toisessa lajissa tapaa tehdä.

Jääkiekko on pahimmillaan yhtä rumaa kuin jalkapallo voi olla parhaimmillaan kaunista, siinä se on sanottu. Itekö keksin? Hyvä minä!

Tietoa kirjoittajasta

joreboy

Akustisesta musiikista pitävä bussikuski kokeilemassa siipiään blogaajana.

One thought on “Tappara ja Ilves”

  1. Edit 21.3: Jaa, alkavatkin pudotuspelit vasta tänään… No, ainakin se todistaa sen, etten todellakaan tiedä jääkiekosta enää mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.