Orvot Sekvenssit rides again

Kuten jo eilen mainitsinkin, latasin soundcloudiin kasan sellaisia Orvot Sekvenssit -midiääniä, joita en ole vielä käyttänyt taustoina missään muualla ja lisännyt niihin akustisia soittimia ja/tai lauluakaan. Ja juuri sellaisia, joita en todennäköisesti tule uusien biisien pohjaksi koskaan käyttämäänkään, johtuen niiden outoudesta tai monimutkaisuudesta.

Tänään esittelen niistä pari, kolme. Nämä tuoreet orvot-biisit on ladattu soittolistana, koska ne on poimittu omista albumeistaan usein vain jäljelläolevina. Siksi ei muuten tyypilliseen tapaan biisin kuvana ole minkään albumin kuvaa, vaan tuo kuva on napattu tuoreelta ranskanreissultani, minkä vaan talon seinästä, nehän olivat kaikki samanlaisia

Ensin vaikka Kimberly. Siinä tietsikka soittaa ’nailonkielistä kitaraa’ hieman epäaidosti töksähdellen, mutta paremmin kuitenkin kuin mitä itse pystyisin, on kai se myönnettävä. Viuluosastoa käytän usein mieluusti pizzicatona, kuten tässäkin taas nähdään. Jazzy, bossanovahko fiilis.

Ja sitten se Deste. Naksuttelevat marimbat ja muut ksylofonit luovat surullisen pohjan mollisointuineen, johon sitten jouset ja bassot tulevat ottamaan osaa suruun myös. En tiedä mikä tämän takana on, mutta onhan tämäkin kai jo kohta 25 vuotta tehty. Mutta kuitenkin jonkinlaisen henkilökohtainen suosikkini.

Tässä aamukahvista kohta jo ylipäässeenä voisin laittaa reiluna jätkänä peliin vielä seuraavankin päivän tarjouksen. Kynttilän hämärässä.

Tähän säveleeseen Davy innostui tekemään sanatkin, ja hänen tulkintansa voi kuka vaan halutessaan etsiä soundcloudista koodilla ’Davy Mc Gowan Daddy’s Coming Hame’. Myös Tuomas, pelottomana kohtaamaan uusia kieliä murteineen, halusi vetäistä tulkintansa The Mescaline Smugglers’ien Cinnamon Salami -boksille. Löytyy sanoilla ’The Mescaline Smugglers Daddy’s Coming Hame’. Mutta tässä siis se alkuperäinen.

Kyllä näillä jo jaksaa tämän päivän.

 

Tietoa kirjoittajasta

joreboy

Akustisesta musiikista pitävä bussikuski kokeilemassa siipiään blogaajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.