Mistä tässä on kyse?

Jos joku tulee mukaan tälle sivustolle vasta nyt, niin tässä nopea tiivistelmä missä täällä mennään. Esittelytekstissä sanotaan näin: akustisesta musiikista pitävä bussikuski kokeilemassa siipiään blogaajana, ja otsikon alla vieläpä ’henkilökohtaisia paljastuksia’.

Niitä nyt on saanut odottaa kyllästymiseen asti.

Blogi poukkoilee epätoivoisesti aiheesta toiseen, milloin ajellaan tiellä ja tunnistellaan liikenteen vaaranpaikkoja, milloin muistellaan kaihoisasti jotain lapsuuden tapahtumaa, milloin taas tyrkytetään kenenkään pyytämättä elokuva-arvosteluja tai muuta sekavaa. Blogilla ei ole selvää suuntaa tai tarkoitusta. Välillä blogi ilmestyy kerran kolmessa viikossa, välillä 3 kertaa päivässä. Huooh.

Kyseessä on ujo vanha patu, tai oikeastaan jo köpö, joka yrittää itseltään salaa miellyttää ympäristöä ja tulla hyväksytyksi epätoivoisesti jakamalla ei vain muiden tekemää asiallista musiikkia, vaan nykyään yhä lisääntyvässä määrin omia naurettavia musiikin piiriin kaiketi hyvällä tahdolla luettavia tekeleitään.

Toisaalta jos omia hengentuotteitaan jakaa julkisesti, onhan sekin tulkittavissa melkoiseksi henkilökohtaiseksi paljastukseksi, jos niin halutaan asia nähdä, eikös vain? Siinähän ne sielun syvyydet ja joskus jopa pohjamudat tulevat päivänvaloon.

”Välillä on kausia, kun ei ole mitään järkevää sanottavaa, niin ei ole myöskään rohkeutta tai muutakaan syytä laittaa sitä musapläjäystäkään. Ja sitten on kausia, jolloin ei ole mitään järkevää sanottavaa, niin sitten kuitenkin kuvittelee olevan tähdellistä tarjota niitä omia musiikkejakin.”

Joten miksipä ei siis vaikka nämä:

Minäminä soitto ja laulu, Davyn sanat.

Viulussa Ilona Jokiranta, muu soitto minäminä.

 

 

 

Tietoa kirjoittajasta

joreboy

Akustisesta musiikista pitävä bussikuski kokeilemassa siipiään blogaajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.